بلوار افریقا (جردن)
بلوار گلشهر پلاک 17,
طبقه 10 واحد 29,
ویدئو های ما را در آپارات مشاهده کنید >>
    تماس بگیرید
    09101688316
    به اینستاگرام ما بپیوندید >>

      بینی گوشتی


      هر اآنچه که باید قبل از جراحی بینی های گوشتی بدانید


      بینی ها عموماً به دو دسته ی کلی استخوانی و گوشتی تقسیم می شوند. بینی های گوشتی به بینی هایی گفته می شود که از تجمع تعداد زیادی غده چربی زیر پوست تشکیل شده است و به نسبت بینی های استخوانی دارای ضخامت بیشتری است و بیشتر تراکم و حجم دماغ را گوشت و غده چربی تشکیل می دهد در حالی که در بینی های استخوانی حجم چربی کمتر و بیشتر بینی را استخوان تشکیل می دهد.

      اگر بخواهیم دماغ را تقسیم بندی کنیم: به طور معمول دماغ ها از سه قسمت اصلی تشکیل می شوند: ۱_ پوست بینی
      ۲_بافت‌هایی که زیر پوست بینی قرار دارند
      ۳_نوع پوستی که پوشاننده استخوان بینی می باشد
      چگونه بینی های گوشتی را تشخیص بدهیم؟
      بینی های گوشتی اغلب گرد مانند هستند و پره های بینی دارای ضخامت بیشتری می باشند و پهن تر هستند مورد بعدی که بسیار در بینی های گوشتی دیده می شود چربی بسیار زیاد بینی های گوشتی می باشد که قابل لمس و دیدن می باشد همچنین بینی های گوشتی برخلاف بینی های استخوانی غضروف ضعیف تری دارند،اما بینی های گوشتی با توجه به اینکه استخوان کمتری دارند انعطاف پذیری بالایی نیز دارند.
      آیا جراحی کردن بینی های گوشتی امکان پذیر است؟
      بینی های گوشتی با توجه به اینکه غضروف ضعیف‌تری دارند و از تراکم استخوان کمتری بهره برده اند قطعا عمل بسیار سخت‌تر و حساس‌تر ای نسبت به بینی های استخوانی دارند وبه همین سبب در اغلب موارد پزشکان متخصص قبل از جراحی بینی های گوشتی به آنها یک سری جلسات مشاوره را پیشنهاد می دهند و برای بیمار این جلسات را برگزار می‌کنند تا اطلاعات لازم راجع به این عمل و عوارضی که ممکن است پیش بیایدرا به آنها بدهند.

      عمل جراحی بینی های گوشتی با چه محدودیت هایی مواجه است ؟
      در بینی های گوشتی نسبت به بینی های استخوانی معمولاً پس از عمل مقدار ورم و تورم دماغ بسیار بیشتر می باشد و مدت طول ادرمان و ز بین رفتن این تورم نیز نسبت به بینی های استخوانی بیشتر می باشد، و در برخی از موارد ممکن است این زمان به دو سال نیز به طول بکشد.
      نکته دیگری که بسیار قابل اهمیت می باشد؛ در جراحی بینی های گوشتی نمی‌توان دماغ را خیلی کوچیک کرد و سایز دماغ تا یک مقدار خاصی قابل کوچک شدن می باشد. این امر به دلیل ضعیف بودن غضروف های بینی می باشد همچنین در جراحی بینی های گوشتی شما نمی توانید هر مدلی را انتخاب کنید و بینی تان را جراحی کنید و حتما یادتان باشد با توجه به محدودیت ها و سختی های این عمل باید حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.
      یک باور بسیار غلطی که این روز در میان همه مردم باب شده است و فکر می کنند که در جراحی بینی های گوشتی ممکن است شکل بینی پس از از گذشته چندین سال به حالت اولیه برمی گردد یا به اصطلاح ای بینی رشد میکند و به شکل اولیه بازمیگردد،
      این باور یک باور کاملاً غلط بدون پایه و اساس علمی باشد و بسیاری از جراحان و دکترهای متخصص آن را رد می کنند.
      امروز دکترهای متخصص بینی به بیماران و مراجعه کنندگان خود توصیه می کنند که تنها به فکر زیبایی بینی نباشند، بلکه تلاش کنند تا ساختار بینی خود را تقویت و عیب هایی را که در آن وجود دارد برطرف کنند
      امروزه علم پزشکی بسیار پیشرفت کرده است و پزشکان متخصص و جراحان بینی با استفاده از این تکنیک ها و به کاربردن حرفه ای ترین و جدیدترین روش ها به رفع عیب ها و تقویت ساختار بینی می پردازند استفاده از این روش های بروز باعث می‌شود تا بینی پس از گذشته یک دوره طول درمان کم کم به شکل دلخواه در بیاید و ورم آن سریعتر از بین برود.
      دوران طول درمان در بینی های استخوانی بیشتر است یا گوشتی ؟
      معمولاً دماغ های استخوانی به نسبت دماغ های گوشتی بسیار سریع تر بهبود پیدا می کنند و تورم آنها از بین می رود ،چرا که در بینی های استخوانی استخوان بینی مورد عمل قرار می گیرد و بهبود یافتن آن نسبت به عمل هایی که در آن ها گوشت و قدرت چربی و پوست ضخیم مورد عمل قرار می گیرد، بسیار سریع تر می باشد. بنابراین ما به کسانی که عمل جراحی بینی گوشتی را انجام میدهند توصیه میکنیم که پس از انجام عمل جراحی صبر داشته باشن تا نتیجه کار را در طول زمان ببینند.
      یکی از سوالات بسیار رایجی که معمولا از پزشکان متخصص پرسیده می شود این است که آیا پس از عمل بینی های گوشتی گوشت اضافه در بینی ایجاد می شود یا خیر؟
      در پاسخ به این سوال باید بگوییم که ممکن است در گوشه های بینی، جای بخیه ها ، گوشت اضافه بیاورد که آن هم با پیشرفت علم و عمل های بسته دیگر اتفاق نمی‌افتد؛ اما اینکه خود بینی بخواهد گوشت تازه بیاورد، خیر
      این موضوع اتفاق نمی‌افتد ،اما در گذر زمان ممکن است که نوک بینی افتادگی پیدا کند.
      پس از انجام عمل بینی چه مواردی را باید رعایت کنیم
      بهتر است افرادی که عمل جراحی بینی را انجام می‌دهند تا مدت یپس از گذشت عمل، از مواد قندی استفاده نکنند و یا مصرف آن را به حداقل برسانند.
      اگر پوست شما دچار التهاب و یکسری جوش های پوستی می شود حتماً باید با پزشک متخصص صحبت کنید و با استفاده از داروها این مشکل را حل کنید و اصلاً به جوش ها دست نزنید.
      اگر شما دماغتان گوشتی است و می خواهید عمل کنید با توجه به اینکه مدت زمان طول درمان ِرفع التهاب و تورم بینی های گوشتی نسبت به استخوانی بیشتر است بنابراین توصیه می شود که این افراد مدت زمان بیشتری از چسب روی بینی خود استفاده کنند و حتی اگر چسب بینی خود را برداشتند سعی کنند شبها از چسب بینی روی بینی شتن استفاده کنند .
      هرچه بیشتر از چسب بینی استفاده کنید باعث می شود که تورم دماغ زودتر از بین برود و دماغ حالت بهتری پیدا کند.
      درنهایت با توجه به توضیحات بالا فهمیدیم که عمل جراحی بینی های گوشتی بسیار سخت و حساس میباشد و احتما باید به پزشک متخصص درکار که سابقه ی کاری و تجربه ی بسیار بالایی دارد و بتواند با توجه به فرم حالت چهره ی شما بینی شما را به بهترین شکل جراحی کند ؛مراجعه کنید .
      دکترحمیدرضا عظیمی یکی از بهترین دکتر ها و متخصصین در زمینه ی عمل و جراحی بینس های گوشتی میباشد .