بلوار افریقا (جردن)
بلوار گلشهر پلاک 17,
طبقه 10 واحد 29,
ویدئو های ما را در آپارات مشاهده کنید >>
    تماس بگیرید
    09101688316
    به اینستاگرام ما بپیوندید >>

      بینی استخوانی

      یکی از زیباترین عمل های جراحی دنیا، عمل بینی استخوانی است. بیشتر خانم ها و آقایانی که این عمل جراحی را انجام داده اند، رضایت بالایی از عمل داشته اند. به دلیل رضایت افرادی که جراحی بینی استخوانی را انجام داده اند، افراد دیگر نیز خواستار انجام این جراحی شده اند، اگر در ارتباط با این عمل جراحی اطلاعاتی ندارید، مقاله را به خوبی مطالعه کنید. ما در این مقاله تمام هر آنچه را که باید در مورد جراحی استخوانی بدانید را شرح می دهیم، پس با ما همراه باشید.
      بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟
      قبل از اینکه بخواهید این عمل را انجام بدهید، باید بدانید که بینی شما گوشتی است یا استخوانی؟ پزشکان برای جراحی زیبایی بینی های گوشتی و استخوانی از روش های متفاوتی استفاده می کنند. ما در این بخش تفاوت های بین دو مدل بینی را شرح داده ایم:
      • اولین تفاوت دو بینی در فرم و شکل ظاهری است. افرادی که دارای بینی استخوانی هستند، مدل بینی هایشان عقابی، منحنی فرو و نوک تیز است. برخی از افراد نیز یک منحنی در طول دماغ خود دارند.
      • دومین ویژگی که باعث می شود، بینی استخوانی با گوشتی تفاوت داشته باشد، پوست بینی است. افرادی که بینی استخوانی دارند، معمولا پوست بینی نازکی دارند. گاهی اوقات فرد به دلیل نازک بودن پوست بینی، استخوان زیر پوستش قابل مشاهده می باشد.
      • ساختمان داخلی بینی های استخوانی بسیار محکم است، برخی از پزشکان این جراحی را جراحی بینی غضروفی نیز می نامند. فرم بینی های استخوانی بعد از عمل معمولا بهتر است، به همین دلیل جراحی بینی استخوانی طرفداران زیادی دارد.
      قبل از جراحی بینی استخوانی باید چه مواردی را رعایت کنید؟ o
      اولین کاری که باید بکنید، مراجعه کردن به یک دکتر گوش و حلق و بینی است. این جراحی بسیار دقیق و حساس است. دکتری که جراحی شما را انجام می دهد باید مهارت و تجربه زیادی داشته باشد.
      o یکی از مواردی که رعایت آن قبل از عمل بسیار اهمیت دارد، مصرف نکردن داروهای ضد التهابی است. برخی از این داروهای التهابی ایبوپروفن و آسپرین هستند. معمولا بیشتر پزشکان به بیمارهای خود پیشنهاد می دهند تا ده روز قبل از عمل این داروها را مصرف نکنند.
      o یکی مواردی که باید سه هفته قبل از عمل مصرف آن را کنار بگذارید، سیگار است. خانم ها و اقایانی که عادت دارند در طول روز مشروبات الکی مصرف می کنند، باید برای انجام جراحی مصرف آن را کنار بگذارند، چرا که بعد از عمل دچار مشکل می شوند. استفاده از دارو یا مواد مخدر باعث می شود، دوره درمان شما دیرتر سپری شود.
      o برای اینکه در زمان جراحی بینی استخوانی با مشکل رو به رو نشوید، باید در زمان عمل بینی ناشتا باشید. ناشتا بدین معنا است که از هشت تا دوازده ساعت قبل از عمل بینی هیچگونه مواد غذایی مصرف نکرده باشید.
      o امروزه بیشتر پزشکان زیبایی برای نداشتن مشکل در زمان عمل آزمایش هایی از بیماران خود می گیرند، برای اینکه در زمان گرفتن آزمایش ها راحت باشید، باید از لباس های گشاد استفاده کنید.
      o قبل از این که وارد اتاق عمل بشوید، پرونده پزشکی خود را به جراح بدهید. اگر پزشک پرونده شما را مطالعه نکند، بعد یا حین عمل جراحی با مشکل رو به رو می شوید.
      o برای اینکه در اتاق عمل با مشکل رو به رو نشوید، می توانید از پزشک خود رژیم غذایی دریافت کنید.
      o زمانی که به اتاق عمل می روید، هیچگونه آرایشی نباید داشته باشید.
      o یکی دیگر از مواردی که باید آن را رعایت کنید، همراه نداشتن زیور آلات است.
      o اگر برای عمل جراحی خود استرس دارید، می توانید یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود را به عنوان همراه به بیمارستان بیاورید.
      o قبل از اینکه وارد اتاق عمل شوید، تمام سوالات خود را از پزشک بپرسید.
      برای جراحی بینی استخوانی چه فرایندهایی باید طی کنیم؟
      بعد از اینکه تشخیص دادید که بینی شما استخوانی است، همانطور که گفتیم باید آزمایش هایی را بدهید و آن را قبل از رفتن به اتاق عمل به پزشک خود تحویل بدهید. البته انجام جراحی تنها با آزمایش دادن انجام نمی شود و باید مراحل دیگری نیز طی کنید، ما تمام این مراحل عمل جراحی را برای شما عزیزان شرح داده ایم:
      1. پزشک قبل از این که جراحی را انجام دهد، معمولا نکاتی که باید بیمار قبل از عمل رعایت کند را گوشزد می کند.
      2. به دلیل تفاوت های میان دو بینی گوشتی و استخوانی نتیجه جراحی و روش آن نیز متفاوت خواهد بود.
      3. زمانی که فرد وارد اتاق عمل می شود، قبل از هرکاری دکتر فرد را بی هوش می کند. امروزه برای انجام جراحی از بی هوشی های بسیار قوی استفاده می کنند.
      4. بعد از اینکه فرد به طور کامل بی هوش شد، دکتر بخش هایی از بینی را برش می زند. معمولا همه پزشکان از یک روش برای ایجاد برش در بینی استفاده نمی کنند، این مسئله بستگی به تخصص و مهارت پزشک دارد.
      5. در جراحی بینی استخوانی به دلیل برش هایی که پزشک در ساختمان بیرونی و داخلی ایجاد می کند، پوست رویی بینی از عضلات زیرین جدا می شود.
      6. افرادی که بینی استخوانی دارند، معمولا غضروف بیشتری نیز دارند، پزشکان برای اینکه به بینی فرم بهتری بدهند، حجم این غضروف ها را کاهش می دهند.
      7. پزشکانی که در زمینه زیبایی فعالیت دارند، برای اینکه بینی های استخوانی را زیباتر کنند، قوز بینی را برمی دارند. لوله بینی استخوانی در حین جراحی فرم مناسب تری به خود می گیرد و قرینه می شود. جراحی می تواند افتادگی را از بین ببرد.
      8. پزشک بعد از اینکه قوز دماغ را برداشت و فرم مناسب به آن داد، پوست های اضافی که باقی مانده است را برش می دهد و مقداری از پوست را بر روی غضروف قرار می دهد.
      9. مرحله آخر فرایند جراحی بینی استخوانی، زدن بخیه در بخش پوست های برش خورده است. بعد از اینکه عمل جراحی تمام شد، پزشک دستورالعمل هایی به شما می دهد که باید به آن ها عمل کنید.
      هزینه جراحی بینی چقدر است؟
      یکی از مسائلی که در جراحی بینی استخوانی اهمیت دارد، بحث هزینه ها است. برخی از افراد گمان می کنند هزینه تمام عمل های جراحی بینی یکی می باشد! این یک تفکر اشتباه است. هزینه یک جراحی زیبایی به عوامل مختلفی مانند هزینه اتاق عمل، دستمزد پزشک، هزینه بیمارستان و داروهای بی هوشی بستگی دارد.